субота, 12 квітня 2014 11:04

Донецькі сепаратисти взяли штурмом обласну прокуратуру

Донецькі сепаратисти взяли штурмом обласну прокуратуру
rada2012.net.ua

Вночі cепаратисти взяли штурмом будівлю прокуратури Донецької області, яку до ранку вже було звільнено, а також захопили райвідділ міліції в Слов'янську.

Як відзначають самі учасники захоплення прокуратури у групі "Антимайдан Донецьк" в соцмережі "В контакті", "народ з прокуратури вже йде на ОДА, менти їх не чіпали, просто вигнали з прокуратури", передає Остров.

На їх думку, група осіб штурмувала прокуратуру з власної ініціативи.

"Прокуратуру деякі хлопці взяли, щоб, напевно, справи свої спалити, або переслідували особисті цілі", - наголошується у повідомленні.

Як повідомив у своєму Facebook журналіст, редактор "Новин Донбасу" Олексій Мацука, зараз прокуратура працює у штатному режимі.

"Вночі сепаратисти намагалися захопити будівлю прокуратури Донецької області, однак правоохоронні органи зуміли запобігти захопленню. Разом з тим, сепаратисти встигли пошкодити частину майна всередині будівлі, також зафіксовані факти мародерства", - зазначив Мацука.

Разом з тим за даними глави МВС Арсена Авакова, в Слов'янську озброєні люди у камуфляжі захопили райвідділ міліції.

"Тут реакція буде дуже жорсткою. Як і різниця між протестуючими і терористами", - зазначив Аваков.

Зараз ви читаєте новину «Донецькі сепаратисти взяли штурмом обласну прокуратуру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі