субота, 12 квітня 2014 17:12

Донецька міліція здалась сепаратистам
3

Фото: tsn.ua

У Донецьку сепаратисти, які мітингували під облуправлінням МВС України, зайняли будівлю відомства. Про це повідомив один з учасників Євромайдан-Донецьк.

"Станом на зараз мітингувальники захопили облуправління МВС. Міліція перейшла на бік протестувальників", - зазначив він "Українській правді".

Окрім того у Донецьку близько півсотні сепаратистів з георгіївськими стрічками блокують військову частину на вулиці Купріна, 1, повідомляє Hromadske.TV.

Сепаратисти поставили перед воротами мікроавтобус та кажуть, що намагаються перешкодити бійцям внутрішніх військ виїхати з частини.

"Блокуємо, щоб не рубали в капусту наших хлопців у Слов'янську і на Червоному Лимані', - зазначив координатор групи сепаратистів.

Також вони звернулися до Віктора Януковича з закликом "хоч телефоном" підтримати їх та давати вказівки силовикам. Нагадаємо, сьогодні вранці у Слов'янську бойовики захопили управління МВС.

Зараз ви читаєте новину «Донецька міліція здалась сепаратистам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі