середа, 02 грудня 2020 17:33

До різанини із стріляниною біля кафе причетний патрульний

До різанини із стріляниною біля кафе причетний патрульний
У Дніпрі біля кафе сталася бійка з різаниною й стріляниною. У результаті 37-річний охоронець закладу отримав вогнепальні поранення, ще 3 відвідувачі – ножові. Фото: dbr.gov.ua

У компанії, яка зі стріляниною й різаниною з'ясовувала стосунки біля кафе в центрі Дніпра, був поліцейський.

У результаті бійки працівник закладу отримав тяжкі тілесні ушкодження. Він перебуває в медзакладі з численними травмами, повідомили в Державному бюро розслідувань.

"В одному із розважальних закладів виник конфлікт між начальником служби охорони та відвідувачами, серед яких був і працівник патрульної поліції. Правоохоронець разом зі своїм знайомим, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, у присутності великої кількості людей, побили потерпілого руками й ногами, після чого кілька разів вистрілили в нього", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Убивство стрільця в ресторані: затримали нападника і власника закладу

Патрульному повідомили про підозру в хуліганстві. За це загрожує до 7 років в'язниці.

Ухвалою Октябрського районного суду Полтави йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Бійка зі стріляниною у Дніпрі біля кафе сталась 28 листопада близько 5:00. Заклад, незважаючи на карантинні обмеження, працював вночі за попередньою домовленістю з адміністрацією. П'ятеро відпочивальників потрапили до кафе через службові двері. Вже під ранок на вулиці між клієнтами та охороною кафе виникла сутичка. У результаті 37-річний охоронець закладу отримав вогнепальні поранення, ще 3 відвідувачі – ножові.

Зараз ви читаєте новину «До різанини із стріляниною біля кафе причетний патрульний». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі