четвер, 24 травня 2007 10:10

До КС підігнали два автобуси з міліціонерами та фургон для затриманих

Охорона Конституційного суду посилено. Зокрема, перед входом до Конституційного Суду стоять два автобуси з правоохоронцями. Кілька міліціонерів у формі стоять безпосередньо біля входу в КС, решта знаходиться у двох автобусах ЛАЗ.

Трохи далі по вулиці Жилянській стоїть критий фургон для перевезення затриманих.

Біля будівель, які знаходяться навколо КС теж стоять пости правоохоронців.

Також поблизу КС знаходяться народні депутати від коаліції. Як пояснив народний депутат від Партії регіонів Василь Кисельов, приміщення взяла під охорону рота Управління державної охорони.

"У них є чіткий наказ: будь-що не пропускати сюди трьох суддів, апеляційне рішення по яких ми очікуємо на десяту годину ранку", - сказав Кисельов.

23 травня Шевченківський районний суд заборонив пускати Сюзанну Станік, Валерія Пшеничного та Володимира Іващенка в приміщення Конституційного суду.

Звільнені Президентом судді КС Валерій Пшеничний, Сюзанна Станік та Валерій Іващенко звернулися до Печерського суду Києва з прохання відновити їх на посадах суддів КС. повідомляє proUA.

Зараз ви читаєте новину «До КС підігнали два автобуси з міліціонерами та фургон для затриманих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі