пʼятниця, 30 березня 2007 10:35

До довічного ув"язнення засудили екс-чемпіона світу з боїв без правил

Верховний суд Дагестану засудив до довічного ув"язнення колишнього чемпіона світу з боїв без правил 25-річного Залімхана Сулханова за вбивство сім"ї підприємця.

Його звинувачували в розбійному нападі і вбивстві чотирьох членів сім"ї Альбегових. Суд повністю визнав провину підсудного, який, за даними слідства, особисто розстріляв членів сім"ї Альбегових.

У серпні 2006 року за скоєння цього ж злочину Верховний суд засудив до 22 років позбавлення волі двоюрідного брата Сулханова - Даніяла Маматуллаєва.

Злочин брати скоїли в березні 2006 року. За даними звинувачення, грабіжники проникли в квартиру підприємця Расула Альбегова і жорстоко вбили господаря будинку, а також його 9-місячного сина і дві племінниці 13 і 15 років.

Забравши з будинку 5 тисяч рублів і набір столових приладів, вартістю дві тисячі рублів, злочинці сховалися. Старший син Альбегова і його дружина дивом залишилися живі, що і допомогло слідству вийти на злочинців.

Мамматуллаєва затримали в кінці березня 2006 року в Ставрополі, а екс-чемпіона світу 2005 року з боїв без правил Сулханова затримали в аеропорту Хабаровська на початку грудня 2006 року, куди він прилетів з Південної Кореї, передає NEWSru.

Зараз ви читаєте новину «До довічного ув"язнення засудили екс-чемпіона світу з боїв без правил». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі