середа, 22 квітня 2015 13:05

"ДНР" пропонує зекам перевестись із колоній прямо в "ополчення"

"ДНР" пропонує зекам перевестись із колоній прямо в "ополчення"
Фото: prava.vitebsk.cc

Керівники терористичної "ДНР" мають намір випустити засуджених із місць перебування покарань, щоб таким чином поповнити ряди своєї "армії".

Про це на щоденному брифінгу повідомив речник Адміністрації президента України з питань АТО полковник Андрій Лисенко, передає Gazeta.ua.

"Бойовики поповнюють свої лави за рахунок злочинців. За оперативною інформацією, до 9 травня ватажки бандформування "ДНР" планують оголосити амністію для засуджених, що відбувають покарання на окупованій території .

Ця акція проводиться з метою залучення нових членів до незаконних збройних формувань", - розповів Лисенко.

Як учора, 21 квітня, розповів речник Адміністрації президента України з питань АТО, подібні "акції" проходять на території Російської Федерації. Злочинцям, які зголошуються їхати на Донбас воювати проти української армії, обіцяють амністію.

"Російська влада пропонує амністію для громадян, що відбувають покарання у російських колоніях. Умова виходу на волю - виїзд на Донбас і вступ до лав бандформувань "ДНР" та "ЛНР"", - розповів Лисенко.

Зараз ви читаєте новину «"ДНР" пропонує зекам перевестись із колоній прямо в "ополчення"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі