вівторок, 23 травня 2017 18:10

Дівчина намагалася себе вбити після смерті товариша

Дівчина намагалася себе вбити після смерті товариша
Дівчина, почувши звістку про смерть хлопця, порізала вени ФОТО: bdzhola.com

У Бердянську на Запоріжжі 17-річна дівчина, почувши звістку про смерть хлопця, перерізала вени.

Про це поінформував відділ комунікації поліції області.

"18 травня 17-річний хлопець у стані алкогольного сп'яніння зірвався з балкона. Підліток повертався з гостей додому. Забув ключі. Тому вирішив залізти на другий поверх та потрапити до квартири. Однак не втримався і впав. Потерпілого забрали до реанімації. Поліцейські не змогли з ним поспілкуватися, оскільки хлопець був непритомний. 22 травня він помер. Коли про смерть почула його дівчина, вирішила накласти на себе руки. Потерпіла порізала зап'ястя лівої руки. Їй надали необхідну допомогу. Нині її життю нічого не загрожує", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З даху недобудови випав 13-річний школяр

Триває розслідування кримінального провадження. Обставини події з'ясовують. Проводять перевірку.

У Чернівцях 17-річна дівчина повісилася після товариша. 7 березня 16-річного хлопця знайшли повішеним у власній квартирі. Його подруга не могла пережити втрату, дуже сумувала. За тиждень після смерті юнака теж повісилася. Відомо, що підлітки жили в одному під'їзді та будинку. Хлопець був учасником "синих китов" і виконав останнє завдання. Дівчина участі в грі не брала.

Зараз ви читаєте новину «Дівчина намагалася себе вбити після смерті товариша». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі