понеділок, 01 листопада 2010 18:43

Дівчина ледь не стекла кров'ю у нічному клубі Маріуполя

Дівчина ледь не стекла кров'ю у нічному клубі Маріуполя
31 жовтня близько 1-ї ночі в нічному клубі "Екстрим", що розташований у Приморському районі Маріуполя, була поранена 24-річна дівчина. Вона стікала кров'ю до приїзду карети швидкої допомоги.

За словами керівника прес-служби управління міліції Маріуполя Івана Бабаєва, інцидент стався через конфлікт потерпілої з її знайомим.

"Свідки пригоди стверджують, що дівчина і хлопець побились. Були трохи напідпитку, посварились. Знаходились в цей час біля танцювального майданчику. Спочатку танцювали, а потім стали з'ясовувати стосунки. Закінчилося все сумно - хлопець поранив дівчину стаканом в область голови", - розповів він Gazeta.ua.

Поки чекали швидку, дівчина втратила багато крові.

"Видно, нападник зачепив велику кровоносну судину. Зараз потерпіла в реанімації", - зазначив Бабаєв.

За даним випадком ведеться слідство.

"Нападника затримано. Всі обставини інциденту з'ясовуються. Чи стали причиною конфлікту ревнощі, зараз встановлює слідство. І наскільки близькими були стосунки у постраждалої та зловмисника - теж", - зазначив керівник прес-служби.

Зараз ви читаєте новину «Дівчина ледь не стекла кров'ю у нічному клубі Маріуполя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі