вівторок, 12 листопада 2019 08:39

Дівчата влаштували жорстоку бійку серед вулиці. Відео виклали в мережу

Дівчата влаштували жорстоку бійку серед вулиці. Відео виклали в мережу
У Харкові жорстоко побилися двоє дівчат. Фото - РБК

У Харкові жорстоко побилися двоє дівчат.

Причиною їхнього конфлікту начебто став хлопець. Відео бійки дівчат опублікували міські спільноти в соціальних мережах. Як видно на ролику, підлітки на асфальті гамселять одне одного кулаками й ногами, наносячи удари навіть по голові, рвуть волосся. За кадром звучать голоси інших дівчаток, які "підказують", як їм краще битися: закликають Христину і Катю то тикати пальцями в очі, то вставати і бити ногами тощо.

У коментарях люди висловили своє обурення, як дівчата розбираються в ситуації. Зокрема, відзначають жорстокість, з якою вони накинулися одна на одну. А також засуджують автора відео, який не втрутився.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Молодь влаштувала масову бійку

"Автор відео отримав масу задоволення і вирішив поділитися з оточуючими. З його боку це межа цинізму і підлості, ну а дівиці ... Брудно, бридко все це виглядає", - пишуть в мережі.

У Рівному дівчатка-підлітки влаштували бійку, яку їх подруги знімали на відео. Частину жорсткого інциденту опублікували в Facebook.

Зараз ви читаєте новину «Дівчата влаштували жорстоку бійку серед вулиці. Відео виклали в мережу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі