понеділок, 01 березня 2021 16:21

Діти курять і мають вошей: на вихователів Центру підтримки посипались звинувачення

Діти курять і мають вошей: на вихователів Центру підтримки посипались звинувачення
Вихованці недоглянуті і курять у кімнатах, де проживають, написала у соцмережах баба одного з вихованців центру Фото: pixabay.com

У Львові вихователів Центру підтримки дітей при ліцеї "Просвіта" звинуватили у тому, що вони не доглядають за дітьми і утримують їх у жахливих умовах.

Вихованці недоглянуті і курять у кімнатах, де проживають, написала у соцмережах баба одного з вихованців центру Світлана Вотінцева.

"Майже цілий карантин розмножували вошей. Виводили нафтою і казали: "Пече – то воші здихають". Якщо в сім'ї це називається неналежне виховання, то як називається там? Деякі вихователі дозволяють собі вдарити, обізвати, говорять погані речі про їх рідних, погрожуючи психлікарнею", – говорить Світлана.

Зі слів жінки, керівництво ліцею жодним чином не реагує на зауваження батьків та рідних дітей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У дитячому садку вдарили дитину - мати звинувачує вихователів

Директор Центру підтримки дітей при ліцеї "Просвіта" Жанна Харчун підтвердила, що онук Світлани Вотінцевої дійсно навчається у їхньому закладі. Проте, за її словами, звинувачення вихователів у недбалості щодо дітей не відповідає дійсності.

"Наші діти виховуються у гарних умовах. Ми добре ставимось до наших вихованців. Дійсно, у наш заклад потрапляють діти із складним минулим, але ми намагаємось їм допомогти. Ця пані Світлана є бабою нашого вихованця, проте вона і сама не завжди коректно поводиться у ставленні до вихователів. Щодо її допису – це повна брехня. До того ж, її онук не позбавлений батьківського піклування. І сама баба теж могла б подбати про онука, наприклад, підстригти нігті чи забрати додому, але вона цього не робить. Хоча її онук - хороша дитина. Він за час перебування у нас змінився. Бо коли він до нас прибув, то у дитини були проблеми із психікою. Щодо вошей – це фантастика. Звісно, до нас потрапляють діти із неблагополучних родин і у когось з них могли бути воші, але ми одразу намагаємось усе усунути", – каже Жанна Харчун, передає tsn.ua.

У Львівській міській раді кажуть, що профільні чиновники з'ясовують ситуацію у навчальному закладі.

В одній із груп луцького дитсадка №37 вихователька знущалася з дітей - давала потиличники і заклеювала рот скотчем. Робила це перед усією групою, при цьому сама говорила малюкам, що це "секретик".

Зараз ви читаєте новину «Діти курять і мають вошей: на вихователів Центру підтримки посипались звинувачення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі