пʼятниця, 09 березня 2007 18:13

Дільничний до смерті забив підозрюваного

У Сімферополі затримали групу людей, зокрема капітана міліції, які підозрюються в тому, що до смерті побили приїжджого з Кіровоградської області. Про це повідомляє прес-центр МВС у Криму.

4 березня в офісі реєстрового козацтва виявили тіло жителя Кіровоградської області, що приїхав до Криму на заробітки. На його тілі були відсутні видимі пошкодження, медичні працівники припустили, що причиною смерті став епілептичний напад.

Лише наступного дня судово-медична експертиза встановила, що смерть наступила від травматичного шоку, причиною якого стали численні тілесні ушкодження.

З"ясувалося, що співробітники козацтва запідозрили чоловіка в крадіжці, але в міліцію звертатися не стали, вирішивши провести власне "розслідування". Для цього вони запросили знайомого дільничного інспектора.

Міліціонер надів на "підозрюваного" наручники і став його бити, причому сліди тортур виявилися тільки в морзі.

Зараз кримінальну справу розслідує прокуратура, дільничного інспектора заарештовано. Двом іншим підозрюваним міру покарання визначають.

– Ми не маємо наміру замовчувати, а тим більше приховувати подібні випадки, – сказав начальник Головного управління МВС України в Криму полковник міліції Анатолій Могильов.

Зараз з"ясовується, що цей дільничний бував п"яним, у стані сп"яніння проявляв агресію і жорстокість, – сказав Могильов. Начальник кримської міліції пообіцяв, що "за наслідками службового розслідування будуть покарані і його керівники", передає РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Дільничний до смерті забив підозрюваного». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі