пʼятниця, 12 січня 2018 18:26

Депутат спробував дати хабар детективам НАБУ

Депутат спробував дати хабар детективам НАБУ
Одеському депутату обирають запобіжний захід. Фото: "Інформатор"

12 січня детективи НАБУ разом зі співробітниками ГГПУ повідомили про підозру чинному депутатові Одеської обласної ради та його ймовірному спільникові. Вони пропонували хабар у розмірі $500 тис. працівникові НАБУ.

Їхні дії кваліфікують за кримінальною статтею "Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди посадовій особі", повідомили у НАБУ.

Депутат просив за гроші зняти арешт з рахунків приватного товариства, яке задіяне в корупційній схемі із розкраданням коштів бюджету Одеси.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Труханова викликали на допит

Йдеться про кошти, отримані від продажу будівлі мерії Одеси за завищеними цінами.

Підозрюваним обирають запобіжний західу.

23 жовтня 2017 Національне антикорупційне бюро прийшло з обшуками додому та в офіс мера Одеси Геннадія Труханова. За інформацією ЗМІ, це пов'язано з придбанням міською владою Одеси підприємства "Краян" за 186 млн грн. Раніше завод був куплений за 11 млн грн. У зв'язку з цим Державна служба фінансового моніторингу заблокувала всі рахунки учасників угоди. Розслідування триває вже більше року.

Зараз ви читаєте новину «Депутат спробував дати хабар детективам НАБУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі