четвер, 08 грудня 2022 16:09

Спецтема: Війна Росії проти України

Данілов різко відреагував на заяву Меркель про переговори з Путіним

Данілов різко відреагував на заяву Меркель про переговори з Путіним
Секретар РНБО Олексій Данілов різко прокоментував заяву колишньої канцлерки Німеччини Анґели Меркель, яка заявила, що війна в Україні "завершиться переговорами". Фото: ОП

Секретар РНБО Олексій Данілов різко прокоментував заяву колишньої канцлерки Німеччини Анґели Меркель, яка заявила, що війна в Україні "завершиться переговорами", адже "війни закінчуються за столом переговорів".

Данілов зазначив, що Україні не потрібен стіл переговорів, оскільки капітуляцію можна прийняти й стоячи. Відповідну заяву він оприлюднив у Twitter.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Маски скинуто": Подоляк пройшовся по заявах Путіна

"Щоб завершити війну, Україні не потрібен стіл переговорів, капітуляцію Путіна можна прийняти і стоячи. Р.S. Пані брала участь в "мінських угодах", результати відомі", – наголосив секретар РНБО.

7 грудня колишня канцлерка ФРН Анґела Меркель заявила, що війна Росії проти України закінчиться за столом переговорів.

Утім, в інтерв'ю Zeit вона зауважила, що не може передбачити, яким саме буде результат війни.

При цьому колишня канцлерка виключає свою участь у врегулюванні питання. Також Меркель не відповіла, коли і за яких обставин можуть розпочатися переговори.

Зараз ви читаєте новину «Данілов різко відреагував на заяву Меркель про переговори з Путіним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі