вівторок, 01 листопада 2022 21:35

Спецтема: Війна Росії проти України

Данілов потролив Медведєва з його ядерними погрозами

Данілов потролив Медведєва з його ядерними погрозами
Секретар РНБО Олексій Данілов потролив прем'єра РФ Дмитра Медведєва з його ядерними погрозами. Фото: ОП

Погроза й застосування ядерної зброї РФ – це акт суїциду.

Росія остаточно перетвориться на ворога номер один для всього світу. Про це заявив секретар Ради національної безпеки й оборони України Олексій Данілов у Facebook.

Секретар РНБО відповів на заяву прем'єра РФ Дмитра Медведєва зі звинуваченнями в тому, що нібито Україна планує спровокувати РФ на ядерний конфлікт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія прибрала кораблі з "Калібрами" з Чорного моря – ВМС України

Данілов написав невелику пам'ятку, яку порадив росіянину "повторювати вголос мінімум тричі на добу, зранку, в обід і ввечері, після й перед вживанням традиційних 100 (але, найімовірніше, більше) грамів міцного алкоголю".

За його словами, будуть звільнені окуповані території не лише України, а й Грузії, Молдови, Японії та інших країн і народів, серед яких він назвав і Білорусь.

"Дітей і дружин на Марс не сховаєте, а їм навряд чи хочеться з палаців на Рубльовці, Сардинії та інших Дубаїв – "прямо в рай". Повна денуклеаризація – кінцева мета демонтажу РФ. Цей останній гнилий зуб має й буде вирваний з пащі оскаженілої істоти. І тільки це є гарантією безпеки для світу й України", – написав Данілов.

Російський диктатор Володимир Путін планує продовжувати війну проти України 2023 року й хоче утримати вже захоплені українські території, повідомили американські військові аналітики.

Найімовірніше, кажуть у США, Путін продовжуватиме воєнні операції в Україні також, щоб завоювати нові території та створити умови для припинення підтримки України країнами Заходу.

Зараз ви читаєте новину «Данілов потролив Медведєва з його ядерними погрозами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі