середа, 28 березня 2007 10:47

Цушко журналістам: "Пропустіть мене, я йду подавати у відставку"

Цушко журналістам: "Пропустіть мене, я йду подавати у відставку"

Міністр внутрішніх справ України Василь Цушко має намір сьогодні на засіданні уряду в Києві, який почався в ці хвилини, подати у відставку. Можливо, він зробить це через вбивство російського бізнесмена Максима Курочкіна.

Перед входом в залу засідань уряду журналісти оточили Цушко, вимагаючи коментарів з приводу вчорашнього розстрілу Курочкіна. Проте спочатку міністр відмовився давати коментарі.

"Ми не пропустимо, поки не поясните вбивство", - журналісти вирішили не випускати Цушко з оточення.

"Я хворів, був на лікарняному, тільки вийшов сьогодні", - у відповідь заявив Цушко і знов спробував вийти з кільця журналістів.

"Ви знімаєте з себе відповідальність?" - поцікавилися журналісти, нагадавши, що вчора Секретаріат Віктора Ющенка звинуватив керівництво МВС у непрофесіоналізмі, що, на думку президентської канцелярії, і призвело до розстрілу Курочкіна.

Цушко на питання про відповідальність нічого не відповів.

"Чия це відповідальність?" - запитала одна з журналісток.

"Твоя, багато говориш", - раптово розсердився міністр.

"Пропустіть мене, я йду подавати у відставку, а ви мене не пропускаєте", - заявив Цушко, після чого журналісти розступилися, пише Новый Регион.

Зараз ви читаєте новину «Цушко журналістам: "Пропустіть мене, я йду подавати у відставку"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі