пʼятниця, 04 березня 2011 20:53

Чотирирічна дитина підпалила будинок і сама загинула

Чотирирічна дитина підпалила будинок і сама загинула

У селі Первомайське Михайлівського району Запорізької області чотирирічна дівчинка, граючи з сірниками, підпалила будинок і загинула під час пожежі.

Як йдеться у повідомленні прес-служби управління МНС в Запорізькій області вчора, 3 березня, в селі Першотравневе спалахнув приватний будинок, в якому перебувала без нагляду дорослих чотирирічна дівчинка. Виявилося, що дитина спровокував пожежу, граючись сірниками, повідомляє МНС.

"Дівчинка і її 13-річний брат залишилися вдома без нагляду батьків. За словами підлітка, спочатку сестра взяла сірники і підпалила коробку, яку йому вдалося загасити. Щоб уникнути батьківського покарання, він пішов з дому до друзів. Дівчинка залишилася вдома сама. Через певний час будинок спалахнув. Батько сімейства, помітивши пожежу, заліз до будинку, проте в густому димі не зміг відшукати дочку ", - розповіли в облуправлінні.

Також у прес-службі відзначили, що для ліквідації пожежі рятувальникам знадобилося дві години. Тіло дитини було виявлено у згорілому будинку.

Нагадаємо, в Севастополі працівники Управління МНС винесли з палаючої квартири 33-річну жінку та двох дітей, хлопчиків трьох і чотирьох років, а згодом, у реанімаційному відділенні лікарні, молодша дитина померла.

Зараз ви читаєте новину «Чотирирічна дитина підпалила будинок і сама загинула ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі