середа, 24 липня 2019 12:55

Чоловіку світить 3 роки тюрми за поширення порнофото своєї дівчини

Чоловіку світить 3 роки тюрми за поширення порнофото своєї дівчини
Дівчина тримала інтимні фото на закритому акаунті. Фото: st2.depositphotos.com

У Одесі чоловік після сварки з дівчиною поширив її інтимні фото у соцмережах.

13 світлин порнографічного характеру опублікував у Facebook і забороненому в Україні сайті "Вконтакте", повідомляє "Українська служба інформації".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік розбещував дітей і знімав це на відео

Справу розглядає Київський районний суд Одеси. Потерпіла зберігала знімки на своєму закритому обліковому записі. Доступ до фото отримав її знайомий, який їх і поширив.

Ті ж фото відправив поштою її батькові.

Відкрили кримінальну справу за статтею про виготовлення і розповсюдження порнографії. Всі фото вилучили як речові докази. Експертиза встановила, що фото дійсно порнографічного характеру. Наступна має встановити, чи справді на фото зображена постраждала.

Чоловіку загрожує 3 роки ув'язнення.

На Львівщині директора Моршинського міського центру зайнятості оштрафували за те, що він відправляв фото порнографічного характеру неповнолітньому.

Як зазначається, чиновник влітку 2018-го пересилав на мобільний неповнолітньому хлопцеві чоловічий статевий орган в ерегованому стані.

Зараз ви читаєте новину «Чоловіку світить 3 роки тюрми за поширення порнофото своєї дівчини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі