четвер, 07 листопада 2019 20:19

Чоловіка намагався убити квартирант-іноземець, постраждав співробітник Полтавагазу

Чоловіка намагався убити квартирант-іноземець, постраждав співробітник Полтавагазу
У Полтаві іноземний студент порізав чоловіка, в якого орендував квартиру. Фото: zbroya.info

Полтавець отримав серйозне ножове поранення від іноземця - орендаря власної квартири. Постраждав також співробітник "Полтавагазу".

Відео про подію розповсюдили в виклали у групі "Щербанівська ОТГ THE BEST" у Viberі, згодом його опублікували у спільноті "Підслухано в Полтаві" у соцмережі Facebook.

Подія сталася 7 листопада близько 15-ї години в одній із багатоповерхівок у селі Розсошенці на околиці Полтави. За попередньою інформацією, квартирант - уродженець Азербайджану - написав власнику квартири повідомлення про витік газу в помешканні. Коли власник разом з представником полтавагазу зайшов до квартири, на них напали. Квартирант великим кухонним ножем наніс орендодавцю поранення шиї, співробітнику газової служби поранив вухо.

Про причини такої поведінки наразі не повідомляють. Нападника затримали поліцейські, яких викликала дружина потерпілого.

Чоловік з порізаною шиєю вибіг на вулицю. Криваві сліди залишилися в під'їзді та на асфальті. До лікарні пораненого доправили машиною екстреної медичної допомоги. За словами лікарів, він втратив багато крові.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Полтаві хлопець випав з 4-го поверху

7 листопада правоохоронці Диканського району на Полтавщині оголосили про знайдену невідому жінку. За допомогою громадськосьі намагаються встановити її особу.

Зараз ви читаєте новину «Чоловіка намагався убити квартирант-іноземець, постраждав співробітник Полтавагазу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі