середа, 08 серпня 2018 18:10

Чоловік збирався підірвати колишню гранатою

Чоловік збирався підірвати колишню гранатою
Чоловік збирався в центрі Одеси підірвати поліцейську. Зображення: narodna-pravda

У центрі Одеси затримали чоловіка, що збирався підірвати бойовою гранатою колишню дружину-поліцейську. До правоохоронців звернулася вона.

Протягом тривалого часу колишній чоловік переслідував її, погрожував розправою їй, сім'ї та дітям. 31-річний чоловік дізнався, що жінка збирається в справах в Одесу, й вирішив її підірвати, повідомляють в обласній поліції.

"Потерпіла – слідчий поліції. Підозрюваний погрожував жінці та її малолітнім дітям вбивством, а також говорив, що пошкодить особисте майно й майно батьків жінки. З лютого 2018 року було навіть кілька умисних підпалів будинку, в якому вона проживає зі своїми малолітніми дітьми. Не завадила злочинцеві здійснювати це навіть спільна дитина", – повідомив начальник слідчого управління регіонального главку Нацполіції Сергій Шайхет.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік зберігав в гаражах великий арсенал зброї

Слідчому та її сім'ї тоді забезпечили охорону після підпалів будинку.

Відкрили кримінальне провадження за незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами. Також можливо долучать статті про посягання на життя співробітника правоохоронного органу, підготування до злочину й умисне вбивство.

17 липня в Тернополі в одній із багатоповерхівок на вул. Пушкінській сталася пожежа. Зайнялося від витоку природного газу, який спеціально напустила господиня помешкання. У квартирі на той момент також були її 45-річний чоловік та їхній син, якому 7 років.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік збирався підірвати колишню гранатою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі