пʼятниця, 11 березня 2011 20:21

Чоловік замовив вбивство власної дружини та сина

Чоловік замовив вбивство власної дружини та сина

57 - річний мешканець Закарпаття замовив вбивство колишньої дружини і сина.

Як повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ України, підозрюваний зі своєю сім'єю давно не проживав, але особисте життя не склалося. У результаті, чоловік вирішив повернутися до колишньої дружини і 31 - річного сина, але виявилося, що ті його не чекали.

Згідно з повідомленням, ображений глава сімейства вирішив заволодіти будинком колишніх членів сім'ї і запропонував 28-річному безробітному жителю Закарпатської області вбити його дружину та сина. Він також передав виконавцеві завдаток- $ 300 і план-схему з розміщенням кімнат у будинку, а також мобільний телефон для фіксації виконання замовлення.

Втім, про його план дізналися співробітники карного розшуку Закарпатської області. Оперативники розповіли родині про злочинні наміри колишнього глави сімейства. Вбивство зімітували і всі сфотографували на мобільний телефон замовника. А в подальшому це все йому передали через псевдовиконавця.

У ході спецоперації замовника затримали. У нього вилучено речові докази - мобільний телефон з фотознімками інсценованого вбивства. Відносно зловмисника порушено кримінальну справу за статтями 15 і 115 (замах на вбивство) Кримінального кодексу України. Слідство триває.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік замовив вбивство власної дружини та сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі