четвер, 16 травня 2019 18:08

Чоловік захопив горище багатоповерхівки та "зробив" там 8 квартир

Чоловік самовільно захопив горище багатоповерхівки у Голосіївському районі Києва, чим завдав шкоди інтересам інших мешканців будинку. Про це пише прес-служба місцевої прокуратури.
Автор: Прокуратура Києва
  Самоправець переобладнав горище на мансардний поверх будинку, розташованого по вул. Паньківській.
Самоправець переобладнав горище на мансардний поверх будинку, розташованого по вул. Паньківській.

"Досудовим розслідуванням встановлено, що чоловік на підставі підроблених документів зареєстрував 8 неіснуючих квартир, які начебто утворилися в результаті переобладнання горища на мансардний поверх будинку, розташованого на вул. Паньківській в м. Києві, з метою подальшого власного збагачення. Підробивши розпорядження Голосіївської РДА, молодик узаконив право розпорядження на користування вказаним майном та зареєстрував за собою право власності на всі "новоутворені" квартири", - йдеться у повідомленні.

Без дозвільної документації зловмисник почав переобладнювати горище під квартири. Хотів отримати грошову вигоду за їхню реалізацію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Яка краса!" - новий київський міст має частково скляну підлогу

Правоохоронці повідомили чоловіку про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ст. 356, ч. 4 ст. 358 КК України (самоправство та використання підроблених документів). На незаконно відчужене майно наклали арешт. Досудове розслідування триває.

Автор: Прокуратура Києва
  Чоловік встиг зареєструвати 8 неіснуючих квартир на горищі.
Чоловік встиг зареєструвати 8 неіснуючих квартир на горищі.
На вторинному ринку Києва подешевшало житло. Зокрема, ціни знизилися на старі "хрущовки" і "готельки".
Зараз ви читаєте новину «Чоловік захопив горище багатоповерхівки та "зробив" там 8 квартир». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі