неділя, 22 листопада 2020 12:54

Чоловік забив до смерті односельця

Чоловік забив до смерті односельця
Фото: Reuters

На Миколаївщині, у селищі Синюшин Брід 32-річний чоловік до смерті побив односельця під час сварки.

Його затримали, вирішується питання про оголошення йому підозри та обрання запобіжного заходу. Про це повідомляє пресслужба поліції Миколаївської області.

Потерпілого зі скривавленим обличчям виявив сусід. Судово-медичний експерт, оглянувши тіло померлого, виявив тілесні ушкодження в області голови та тулуба.

"Правоохоронці протягом години встановили особу зловмисника, причетного до скоєння злочину. Ним виявися 32-річний односелець потерпілого. Він нещодавно оселився в цьому селі, та раніше вже потрапляв у поле зору правоохоронців. Чоловіка доставили до відділу поліції, де слідчі затримали його в порядку ст. 208 КПК України", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Врятували сусіди: 33-річній жінці проломили голову під час побачення

Повідомляється, що напередодні вечері зловмисник прийшов у гості до місцевого мешканця, де в компанії з іншими знайомими вони вживали алкоголь. Коли всі розійшлись, зловмисник залишився із господарем наодинці, між чоловіками виникла сварка, під час якої гість до смерті побив господаря будинку та пішов.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 ККУ "Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого".

Наразі вирішується питання про повідомлення затриманому про підозру у вчиненні злочину, суд обиратиме запобіжний захід.

У селі Велика Севастянівка Христинівського району на Черкащині побили 53-річного чоловіка. Травми виявилися смертельними – потерпілий помер дорогою до лікарні.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік забив до смерті односельця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі