понеділок, 20 грудня 2010 18:00

Чоловік з коханкою задихнулись у автівці на Вінниччині

Чоловік з коханкою задихнулись у автівці на Вінниччині

17 грудня у полі поблизу села Галайківці Мурованокуриловецького району на Вінниччині виявили двох загиблих. Ті задихнулися в автомобілі "Опель-Вектра", повідомляють в обласному МНС.

"Загиблі 36-річний чоловік та 23-річний дівчина. Обидва місцеві жителі. За попередніми даними, смерть настала в результаті отруєння вихлопними газами. Які потрапили в салон автомобіля через несправність вихлопної або ж обігрівальної систем. Тіла виявив 17 грудня випадковий перехожий", - розповів Олександр Кузь з прес-центру МНС Вінниччини.

За даними правоохоронців померлі зникли 13 грудня. Їх розшукували рідні та друзі.

"Вони коханцями були. Він (імені померлих не розголошують) навіть збирався йти від дружини. Але... така історія заплутана... Він з дружиною 12 років чекав дитину. Тут покохав молоду. Чесно та відверто покохав. Вона йому дочку народила. Якраз 13 грудня їй виповнилося 10 місяців. Та тут дружина законна також завагітніла. То вирішив зостатися, бо вона сильно хворіє. Здається, щось з нирками. І от, щойно вона народила сина, 10 грудня. Якраз мав їх забирати з лікарні. З молодою, вони напевно вирішили востаннє зустрітися. Поїхали за село, у нас там місця красиві", - розповіла місцева жителька, імені не називає.

Жінка підтверджує, що трагедія сталася через несправність автівки.

"Машиною він рідко їздив, бо хоч і нова була, але працювала погано. От і задихнулися через це. Бідолашні, дим йшов в салон поки бензин не закінчився. Люди чули, що там мотор працював, та уваги не звернули, бо там часто шашлики жарять", - додала жінка.

Нагадаємо, 14 грудня о 15 год у Черкасах в гаражі автокооперативу "Зірочка" Південно-Західного району знайшли тіло 27-річного Олександра. Хлопець був у машині, поряд біля нього знаходилася ще жива 16-річна Олеся.

"Обоє отруїлися автомобільними вихлопними газами. Дівчину в непритомному стані доставили у реанімацію Черкаської обласної лікарні. За однією з версій пара вирішила усамітнитися в гаражі. Щоб погрітися вони завели машину", - розповіли в МНС.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Чоловік з коханкою задихнулись у автівці на Вінниччині ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі