субота, 24 серпня 2019 19:28

Чоловік влаштував стрілянину на пошті

Чоловік влаштував стрілянину на пошті
Зловмисника оперативно розшукали правоохоронці. Фото: prm.ua

У місті Зміїв Харківської області 25-річний чоловік влаштував стрілянину на пошті.

Інцидентс стався 23 серпня близько 16:00. На місце події відразу виїхали правоохоронці. Про це повідомляє прес-служба поліції області.

"Поліцейські встановили, що того дня 25-річний зловмисник разом із своїм 26-річним приятелем прибув до приміщення поштової організації для отримання посилки. Чоловіки зайшли на заборонену для відвідувачів зону, на що працівники установи зробили зауваження та попрохали покинути вказану територію. На зауваження персоналу громадянин не відреагував, натомість почав висловлюватися нецензурною лайкою на їх адресу. Водій поштової організації намагався врегулювати конфлікт, попросивши припинити хуліганські дії та залишити приміщення. Однак, 25-річний чоловік почав погрожувати йому фізичною розправою, після чого дістав зі своєї посилки стартовий пістолет та спрямував в голову водія. Далі порушник здійснив один постріл зі зброї в повітря та втік", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Заступився за підлітків та отримав кулю: у столиці поранили перехожого

Правоохоронці оперативно розшукали зловмисника. Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за за статтею про хуліганство. На даний час правопорушнику повідомлено про підозру у скоєнні злочину.

У Кропивницькому біля СІЗО застрелили адвоката, колишнього заступника начальника УМВС в області та керівника слідчого управління обласної поліції Олександра Іванова. Вбивство сталося близько опівдня. Ще одна людина постраждала.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік влаштував стрілянину на пошті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі