вівторок, 28 лютого 2017 02:58

Чоловік влаштував стрілянину і застрелився сам

Чоловік влаштував стрілянину і застрелився сам

27 лютого у Львові застрелився 46-річний чоловік. Він влаштував на вулиці стрілянину з вогнепальної зброї, а потім покінчив життя самогубством.

"З вікна другого поверху одного з будинків по вулиці Академіка Кучера у Львові чоловік стріляє по автомобілях та у вікна сусіднього будинку. Ним виявився 46-річний львів'янин, раніше двічі судимий за злочини, пов'язані з наркотиками", - повідомила речниця обласної Нацполіції Світлана Добровольська.

Напередодні він посварився зі своєю співмешканкою, котра проживала разом з 23-річним сином поверхом нижче. Зранку чоловік прийшов під її двері з пістолетом, яким поранив сина в ногу. Після цього повернувся у свою квартиру на другому поверсі і стріляв з вікна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Після свого порятунку самогубця кинувся тікати від поліцейських

"Коли на місце події прибули правоохоронці і вимагали відчинити двері у квартиру, чоловік не виконав їхні вимоги, а пізніше накрився подушкою і здійснив смертельний постріл собі у голову", - інформує начальник Львівського управління Нацполіції Валерій Середа.

Поліція з'ясовує усі обставини події. Буде призначено низку експертиз, аби встановити, чи перебував чоловік під дією наркотиків, або алкоголю.

В одному із львівських кафе на площі Ринок 26-річний чоловік із судимістю погрожував відвідувачам пістолетом.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік влаштував стрілянину і застрелився сам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі