пʼятниця, 22 листопада 2019 15:01

Чоловік виставив на продаж будинок з трупом дружини
3

Чоловік намагався продати будинок з трупом
Фото: su.npu.gov.ua
Чоловік намагався продати будинок з трупом
Чоловік намагався продати будинок з трупом

На Сумщині чоловік вбив свою дружину і зберігав її тіло під ліжком в будинку, який виставив на продаж. Знайдене тіло належало 69-річній пенсіонерці. Про це повідомляють у поліції.

Сусіди виявили тіло в одній із кімнат коли привели покупців оглядати будинок. На місце викликали правоохоронців. Поліцейські повідомили, що в будинку ніхто не проживав з серпня місяця, тому його господар виставив на продаж. Його оглянули і не виявили слідів насильницької смерті, тіло направили на експертизу. Однак вона показала, що смерть наступила від багатьох внутрішніх пошкоджень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жінка прострелила ногу колекторові

Сусіди розповіли, що в будинку жила подружня пара. Вони зловживали алкоголем і часто сварилися між собою і з односельцями. Правоохоронці встановили особу зловмисника та затримали в сусідньому районі. Чоловік був жителем Білопілля, раніше судимий за вбивство. Вбивця не заперечував свою провину. Розповів, що все сталося під час святкування Дня Незалежності України. Вони зі співмешканкою добряче випили і вже традиційно посварилися. Чоловік, будучи на двадцять років молодший співмешканки, побив її, а на ранок виявив її вже мертвою.

Чоловіка затримали за вбивство. Слідство триває.

У Кременчуці на Полтавщині у власній машині знайшли застреленого депутата районної ради Андрія Гаврилова. Підозрюють самогубство.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік виставив на продаж будинок з трупом дружини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі