вівторок, 02 березня 2021 15:19

Чоловік висів на сухій гілці, жінка лежала під деревом: у дворі знайшли тіла подружжя

Чоловік висів на сухій гілці, жінка лежала під деревом: у дворі знайшли тіла подружжя
На Черкащині 35-річний чоловік задушив 32-річну дружину, а потім повісився. Сиротами залишилися діти 4 і 8 років. Фото: facebook.com/livoberegna

У селі Антипівка, неподалік Золотоноші на Черкащині, 35-річний Євген Ілляшенко вбив дружину, 32-річну Наталію. А потім повісився. Тіла знайшли 1 березня.

Сиротами залишилися діти 4 і 8 років, пише "Лівобережна".

"Між подружжям виникла суперечка. Євген стверджував, що йому таке життя набридло, краще піти й повіситися. Тіла у дворі знайшли родичі. На сухій гілці в зашморгу висів чоловік, а внизу під деревом лежала мертва жінка", - зазначено в дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У квартирі знайшли трупи молодої пари: фото загиблих і неочікувана версія

Відомо, що чоловік перебував на обліку в центрі зайнятості та підробляв таксуванням. Жінка працювала в Бакаївському інтернаті.

Трагедія сталася через те, що чоловік зловживав алкоголем, за словами начальника Золотоніського районного відділу поліції Олександра Охріменка. Того ранку він саме випив і пішов за мотузкою. Жінка наздогнала його під деревом із наміром зупинити. Імовірно, він її задушив, оскільки судмедекспертиза причиною її смерті визнала асфіксію. Слідство у справі триває.

Осиротілих дітей подружжя забрали до себе батьки вбитої.

У Києві у квартирі по вул. Якубовського знайшли мертвими 57-річну жінку та її 63-річного чоловіка. Ймовірно, чоловік убив дружину, а потім скоїв самогубство. На тілі жінки множинні рани голови та різана рана шиї, а на тілі чоловіка різана рана шиї та руки.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік висів на сухій гілці, жінка лежала під деревом: у дворі знайшли тіла подружжя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі