четвер, 10 травня 2018 18:10

Чоловік убив дружину та понад 10 днів ховався в лісі

Чоловік убив дружину та понад 10 днів ховався в лісі
Чоловік вдарив дружину в стегно ножем, пошкодивши судини, що призвело до значної крововтрати. Жінка померла. Фото - Depo.ua

У селі Новий Майдан Деражнянського району на Хмельниччині 50-річний чоловік убив дружину та втік із місця злочину. Понад 10 днів переховувався у лісі, де його знайшли та затримали правоохоронці. Про це повідомили у відділі комунікації поліції області.

"Того вечора між подружжям виникла суперечка, під час якої 50-річний чоловік вдарив дружину в стегно ножем, пошкодивши судини. Це призвело до значної крововтрати. Непритомну потерпілу доставили в Деражнянську районну лікарню. Лікарям не вдалося врятувати жінку - після операції вона померла", - кажуть у поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Італієць вбив дружину з України і застрелився

Чоловік раніше вже 4 рази перебував у місцях позбавлення волі за крадіжки. Тепер за умисне тяжке тілесне ушкодження йому загрожує до 10 років позбавлення волі.

У Липовецькому районі Вінницької області під час побутової сварки чоловік вдарив свою 58-річну дружину металевим совком. Жінка померла. Вбивця намагався знищити сліди злочину.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік убив дружину та понад 10 днів ховався в лісі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі