середа, 25 квітня 2007 09:04

Чоловік Станік: "За правильне рішення щодо указу Ющенка мені пропонували очолити Національну телекомпанію"

Чоловік судді Конституційного суду Сюзанни Станік, головний редактор тижневика "Столичні новини" Вадим Долганов заявляє, що після призначення Станік суддею-доповідачем у справі про конституційність указу президента про розпуск парламенту йому дзвонили політики з проханням пролобіювати їх інтереси.

"Після 5-го квітня, коли Сюзанна Станік була призначена суддею-доповідачем зі мною зв"язалися дуже впливові політики нашої країни і попросили, щоб я поговорив із Сюзанною Романівною з приводу того, щоб вона зайняла правильну позицію", - заявив Долганов в ефірі "5-го каналу" у вівторок увечері.

Він підкреслив, що за це йому "пропонували очолити Національну телекомпанію України". За словами Долганова, "була названа кругла сума, яку мені готові заплатити".

"Але я сказав цим людям і вам повторю, що моя дружина не купується не продається, і я не купуюся не продаюся", - відзначив Долганов.

В той же час він відмовився назвати запропоновану суму та імена осіб, що телефонували.

Перед тим, як зробити подібну заяву Долганов попросив ведучого програми засвідчити, що він "не п"яний і не наколотий", пише Интерфакс.




Зараз ви читаєте новину «Чоловік Станік: "За правильне рішення щодо указу Ющенка мені пропонували очолити Національну телекомпанію"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі