четвер, 13 серпня 2020 15:11

Чоловік серед вулиці вбивав товариша

Уночі 13 серпня в Івано-Франківську під час конфлікту 24-річний чоловік накинувся серед вулиці з ножем на 23-річного знайомого.

Потерпілий з 5 ножовими пораненнями - в реанімації. Зловмисника затримали, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

"Конфлікт між чоловіками виник у мікрорайоні Каскад. Обидва були напідпитку. 24-річний чоловік вирішив позбавити життя 23-річного знайомого: ножем завдав серію цілеспрямованих ударів потерпілому в життєво важливі ділянки тіла", - сказано в повідомленні.

Автор: facebook.com/ivanofrankivskpatrolpolice
  В Івано-Франківську під час конфлікту 24-річний чоловік порізав  23-річного на знайомого
В Івано-Франківську під час конфлікту 24-річний чоловік порізав 23-річного на знайомого

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві за голосну розмову порізали двох 17-річних хлопців

Слідчі відкрили кримінальне провадження. Вилучені з місця події докази відправили на експертизи. Встановлюють всі обставини злочину, зокрема опрацьовують записи камер відеоспотереження на прилеглій території.

Автор: facebook.com/ivanofrankivskpatrolpolice
  Потерпілий із 5 ножовими пораненнями в реанімації. Нападника затримали
Потерпілий із 5 ножовими пораненнями в реанімації. Нападника затримали

Зловмисникові загрожує до 15 років за ґратами. Невдовзі чоловіку повідомлять про підозру, а суд обере міру запобіжного заходу.

На Харківщині затримали 20-річного чоловіка, який порізав під час бійки 28-річного опонента й утік. Переховувався в Зачепилівському районі.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік серед вулиці вбивав товариша». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі