четвер, 15 жовтня 2020 17:16

Чоловік розбив голову племінниці й підпалив квартиру сестри

Чоловік розбив голову племінниці й підпалив квартиру сестри
Поліцейські шукають зловмисника. Фото: volynonline.com

В Одесі чоловік розбив голову своїй рідній племінниці просто у дворі університету, де вона працює. А через декілька днів після цього він із сокирою прийшов до своєї сестри і підпалив її квартиру. Про це повідомляють "Думська" та очевидці у соцмережах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік убив колишню друга дротом від зарядки

13 жовтня на одному з Telegram-каналів з'явилося відео, на території університету ім. Мечникова на Французському бульварі чоловік напав на працівницю і розбив їй голову. Від кривдника жінку врятували студенти. Як з'ясувалося, нападник - дядько постраждалої, який уже давно переслідує її сім'ю.

Сьогодні зранку в селі Фонтанка спалахнула квартира в житловому будинку, яка належала матері працівниці університету. Підпалив її той самий чоловік. Камера відеоспостереження зафіксувала, як він залишив кілька пляшок з невідомою речовиною, облив вхідні двері й підпалив. За словами жінки, якій підпалили квартиру, у них із братом виник конфлікт через житло. Чоловік живе в іншій області й хоче заволодіти їхнім житлом біля моря.
"Все життя хоче мене вбити. У нього нормальне психічне здоров'я. Він несудимий, але він давно мені погрожував, хотів мене вбити", — говорить жінка, якій брат підпалив квартиру.

Поліцейські шукають зловмисника. Наразі немає інформації за цим фактом від відділу комунікації поліції.

В Одесі, біля університету імені Мечникова, стався інцидент. Невідомий напав на викладачку й ударив її по голові залізним предметом. Коли нападника стали наздоганяти, він використав балончик.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік розбив голову племінниці й підпалив квартиру сестри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі