середа, 16 вересня 2020 12:21

Чоловік побив стоматолога після уколу

Чоловік побив стоматолога після уколу
Нападник стверджує, що вдарив стоматолога бо у нього був больовий шок Фото: health.24tv.ua

У Миколаєві на 3 роки засудили чоловіка, який після уколу жорстоко побив стоматолога. Однак від відбування покарання його звільнили з випробувальним терміном на 2 роки. Про це йдеться у вироку Ленінського районного суду Миколаєва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік жорстоко вбив пенсіонерку

Влітку 2017 року чоловік прийшов на прийом до стоматолога, бо в нього болів зуб. Медик почав вводити йому знеболювальне в зуб. Пацієнт відчув гострий біль та оніміння. Чоловік вийшов на вулицю, та коли повернувся спитав у лікаря, що він зробив. Після цього вдарив кілька разів кулаком в обличчя, розвернувся та пішов.

Нападник стверджує, що вдарив стоматолога, бо в нього був больовий шок. Утворилася велика гематома на місці введення знеболювального й він декілька днів її лікував. Намагався вибачитися перед медиком, але той не йшов на контакт. Стоматолог отримав перелам верхньої та передньої стінок гайморової пазухи.

За словами постраждалого, пацієнт прийшов до нього у збудженому стані. Лікар увів чоловіку знеболювальне і попередив, що це буде боляче. Пацієнт почав гучно лаятися, вийшов з кабінету, а коли повернувся - почав завдавати удари, від яких медик знепритомнів.

Суд визнав чоловіка винним та призначив йому покарання у виді обмеження волі на 3 роки. Проте засудженого звільнили від відбування покарання з випробувальним терміном 2 роки. Крім цього, чоловік повинен сплатити лікарю майже 46 тис. грн відшкодування.

У селі Агрономічне на Вінниччині 48-річна жінка напала на лікаря стоматологічного кабінету з пістолетом і сокирою. Потерпілу з травмами спини та голови госпіталізували.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік побив стоматолога після уколу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі