понеділок, 12 листопада 2018 14:44

Чоловік побив і покусав поліцейських

Чоловік побив і покусав поліцейських
Киянин побив та покусав поліцейських, коли ті приїхали на виклик. ФОТО: 0552.ua

Киянин побив і покусав поліцейських, які прибули на виклик про сімейний конфлікт. Тепер чоловікові загрожує до 5 років в'язниці. Про це повідомили у відділі комунікації столичної поліції.

"До чергової частини зателефонував неповнолітній. Хлопець повідомив про конфлікт між батьками. Черговий на виклик направив екіпаж патрульних поліцейських", - йдеться у повідомленні.

Як з'ясували правоохоронці, між подружжям неодноразово виникали сімейні сварки, тому поліцію викликали регулярно.

Після чергового конфлікту 43-річний голова сім'ї категорично відмовився спілкуватися із поліцейськими. Під час затримання одного співробітника він ударив, а іншого вкусив.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лисиця покусала 7-річну Марину Єну

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Затриманому оголосили про підозру у вчиненні злочину, за який передбачено 5 років позбавлення волі. На час досудового розслідування чоловік перебуватиме під цілодобовим домашнім арештом.

Мати загиблої екс-"регіоналки" Ірини Бережної Олена Бережна покусала правоохоронця, який намагався з силовиками потрапити до неї в квартиру для проведення обшуку.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік побив і покусав поліцейських». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі