вівторок, 11 травня 2021 12:37

Чоловік підпалив сусідку, яка стала свідком злочину

В Ананьївському районі Одеської області 54-річний чоловік підпалив свою 37-річну сусідку через те, що та стала свідком сварки й побиття дружини.

Він облив її бензином і кинув у неї запальничку. Жінку загасили сусіди, які почули крики про допомогу. З опіками шиї, тулуба й кінцівок потерпілу госпіталізували в місцеву лікарню у важкому стані. Подія сталася ввечері 10 травня, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

Автор: od.npu.gov.ua
  На Одещині  54-річний чоловік  підпалив свою 37-річну сусідку, коли та заступилася за його дружину
На Одещині 54-річний чоловік підпалив свою 37-річну сусідку, коли та заступилася за його дружину

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловіка вбили й палили у власній квартирі

"Постраждала намагалася заспокоїти сусіда, який сварився з дружиною і хотів її бити. Агресивний нетверезий чоловік відреагував на це лайкою, а потім облив сусідку легкозаймистою речовиною й кинув у неї запальничку", - розповів начальник Подільського районного управління поліції Олександр Ноздратенко.

Автор: od.npu.gov.ua
  Потерпіла з  опіками шиї, тулуба і кінцівок у лікарні.  Стан її стабільно важкий
Потерпіла з опіками шиї, тулуба і кінцівок у лікарні. Стан її стабільно важкий

Підозрюваний в ізоляторі тимчасового утримання. Призначені експертизи, допитують очевидців і свідків події. Опрацьовують питання про оголошення йому підозри в замаху на умисне вбивство й обрання запобіжного заходу.

У Києві затримали двох підозрюваних, які побили й підпалили 41-річного чоловіка. Злочинець із товаришем вирішили поквитатися з незнайомцем через те, що той образив його малолітнього сина. Вони облили чоловіка займистою речовиною та підпалили. Потерпілого з опіками 80% тіла госпіталізували до лікарні, де він помер.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік підпалив сусідку, яка стала свідком злочину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі