понеділок, 08 липня 2019 19:38

Чоловік підірвав себе гранатою

Чоловік підірвав себе гранатою
У Києві від вибуху гранату загинув чоловік. Фото: Proms

У Святошинському районі Києва внаслідок вибуху гранати загинув чоловік.

Загиблий - житель селища Коцюбинське, 1967 року народження. Слідчі кваліфікують подію як самогубство. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

Правоохоронці встановили, що разом із потерпілим неподалік перебував його товариш. Він розповів, що чоловік загинув від вибуху гранати. Вилучені фрагменти боєприпасу будуть направлені на проведення експертизи.

На місці події працюють експерти-криміналісти та слідчі. Відомості за даним фактом внесені до Журналу єдиного обліку заяв та повідомлень Святошинського управління поліції. Вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за фактом умисного вбивства із додатковою правовою кваліфікацією – самогубство.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У житловому будинку вибухнув газ: загинула сім'я

У селі Половлі Рівненської області в результі вибуху боєприпаса постраждали двоє чоловіків. При огляді місця події поліцейські встановили, що вибух стався в гаражному приміщенні. Там були виявлені також деформовані залишки предмета, зовні схожого на складову частину боєприпасу до ручного протитанкового гранатомету РПГ-7.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік підірвав себе гранатою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі