неділя, 09 вересня 2018 18:10

Чоловік підірвав ресторан колишньої тещі

Чоловік підірвав ресторан колишньої тещі
Одним з фігурантів підриву ресторану у Косові Івано-Франківської області, є колишній зять власниці цього ресторану. Фото - ГУНП в Івано-Франківській області

Одним з фігурантів підриву ресторану "Старий Косів" у Косові Івано-Франківської області, є колишній зять власниці цього ресторану.

Мотиви вчинення злочину правоохоронці поки не розголошують через таємницю слідства, повідомила на брифінгу представниця обласної прокуратури Юлія Баландіна.

Замовником і посередником у цьому злочині є місцеві жителі. А виконали його двоє закарпатців, розповів начальник кримінальної поліції Прикарпаття Ігор Мартищук.

"Було встановлено, що до даного злочину причетні чотири особи. Два – жителі Косівщини, це замовник і посередник. Та два виконавці – із Закарпаття. Дані особи були затримані у селі Яблуниця. П'ятим був син одного з учасників групи, який перебував за кермом авто під час затримання. Наразі його причетність до самого вибуху перевіряється", - повідомив Мартищук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік скоїв самогубство у ресторані

Він додав, що під час обшуку в замовника знайшли гроші, якими він мав розрахуватися з посередником та виконавцями. Також під час обшуків поліція знайшла у фігурантів злочину зброю, боєприпаси та предмети, що могли слугувати деталями для вибухового пристрою.

Якщо провину підозрюваних доведуть – їх можуть ув'язнити на 10 років.

Вибух в ресторані "Старий Косів" стався близько 2.00 6 вересня. Поліція затримала причетних до цього злочину через 9 годин. Вибухом пошкоджено зал на першому поверсі ресторану площею 30 квадратних метрів.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік підірвав ресторан колишньої тещі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі