пʼятниця, 18 вересня 2020 15:21

Чоловік незаконно хотів ввезти в Україну надгробні таблички

Чоловік незаконно хотів ввезти в Україну надгробні таблички
Сума товару складала майже 150 тисяч гривень Фото: dpsu.gov.ua

На кордоні з РФ прикордонники виявили українця, який намагався незаконно провезти на територію країни 200 надгробних табличок вартістю понад 150 тис. грн. Про це повідомляє прессслужба Державної прикордонної служби України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Митники виявили контрабанду зубів

"Учора до пункту пропуску "Мілове" на Луганщині на автомобілі марки "Рено" прибув наш співвітчизник. Він прямував на в'їзд в Україну. Увагу прикордонників привернула нервова поведінка кермувальника. Під час огляду транспортного засобу прикордонники та співробітники митниці виявили приховані в конструктивних особливостях авто 200 табличок на надгробки", — йдеться в повідомленні.

Весь ритуальний товар та автомобіль порушника працівники митниці вилучили. Вартість товару становила майже 150 тис. грн.

Також під час прикордонного контролю з'ясувалося, що в автомобілі номер кузова не відповідає номеру, вказаному у свідоцтві про реєстрацію.

На водія склали адміністративний протокол за експлуатацію транспортного засобу, ідентифікаційні номери складових частин якого не відповідають записам в реєстраційних документах. Якою буде міра покарання — вирішить суд.

Українця піймали на кордоні з контрабандою "Віагри". Водій автобуса хотів незаконно ввезти з України в Польщу 12 тис. таблеток для підвищення потенції.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік незаконно хотів ввезти в Україну надгробні таблички». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі