субота, 21 січня 2017 15:34

Чоловік напідпитку загубив 2-річну дочку

Чоловік напідпитку загубив 2-річну дочку

У місті Кілія на Одещині 25-річний чоловік залишив 2-річну дочку в колясці серед ночі на вулиці. Що дитини немає, зрозумів лише вранці.

Повідомила прес-служба ГУ НП в Одеській області.

Співробітники поліції знайшли дитину на вулиці Суворова. За кілька годин знайшли батьків.

"26-річна мати знайденої дитини пояснила, що ввечері разом зі своїм 25-річним співмешканцем і дочкою пішли в гості до родичів. Там вживали спиртні напої. Близько півночі усі втрьох подалися додому. По дорозі зайшли до матері жінки, щоб забрати маленького сина додому. Жінка сказала своєму співмешканцю, щоб він ішов з донькою додому. Вона з сином мали наздогнати. Але жінка не захотіла будити малюка і залишилася спати в будинку бабусі", - повідомляють в поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік зарізав дружину на очах двох синів

Вранці наступного дня жінка зателефонувала співмешканцю і запитала про 2-річну доньку. Він відповів, що дочки вдома немає. Пояснити, де коляска з дитиною, чоловік не зміг.

Справою займаються правоохоронці. Відкрили статтю – "залишення в небезпеці". Матері загрожує позбавлення волі до 2 років.

"Медики виявили у дівчинки педикульоз. Дитина поміщена в Кілійський дитячий будинок. Обстежуються умови проживання дітей у цій сім'ї. При зборі повної інформації щодо батьків буде прийнято рішення у встановленому законом порядку", - розповів начальник Кілійського відділення Ізмаїльської відділу поліції майор Юрій Мелованов.

У дворі багатоповерхівки в місті Пологи Запорізької області знайшли сумку. В ній лежала загорнута в ганчірки новонароджена дівчинка. На вулиці пробула кілька годин.
Зараз ви читаєте новину «Чоловік напідпитку загубив 2-річну дочку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі