вівторок, 07 квітня 2020 15:28

Чоловік намагався реанімувати товариша і випадково вбив

Чоловік намагався реанімувати товариша і випадково вбив
На Донеччині 40-річний чоловік намагався реанімувати 56-річного товариша і випадково вбив. Фото: Главком

У Миколаївці на Донеччині 40-річний чоловік намагався врятувати 56-річного товариша, якому раптово стале зле. Але під час реанімаційних заходів випадково вбив.

Злякавшись, чоловік утік. Його мертвого товариша серед вулиці знайшли перехожі, розповіли у відділі комунікації обласної поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік випадково вбив себе сокирою

"Чоловіки вживали алкогольні напої. В якийсь момент 65-річному чоловіку стало погано і він пішов. Дорогою втратив свідомість і впав. Замість того, щоб викликати лікарів, його приятель вирішив сам його реанімувати: намагався відновити дихання за допомогою різних предметів. В результаті цього пошкодив ротову порожнину. Коли зрозумів, що нічим допомогти не може, залишив друга. При цьому ані медикам, ані поліцейським про те, що сталося, не повідомив", - розповіли поліцейські.

Відомо, що раніше чоловік не мав проблем із законом. Тепер за вбивство з необережності його можуть ув'язнити на 5 років.

Досудове розслідування триває.

Чоловік випадково вбив свою цивільну дружину під час спроб надати їй першу допомогу. Жінці стало зле, вона втратила свідомість. Її співмешканець відправив сина дзвонити в "швидку" і покликати на допомогу сусідів. Вирішив самостійно привести жінку до тями. Робив їй непрямий масаж серця та зламав 7 ребер. Після цього взяв електричний провід і хотів зробити дефібриляцію. Кілька разів прикладав кінці оголеного шнура до тіла своєї дружини, в результаті чого вона отримала серію ударів струмом.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік намагався реанімувати товариша і випадково вбив». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі