пʼятниця, 21 серпня 2020 18:10

Чоловік кидався з ножем на рідних і повісився в них на очах

Чоловік кидався з ножем на рідних і повісився в них на очах
На Вінниччині поліцейські Юрій Поляруш та Олег Бащенко встигли врятувати самогубця, який заліз у зашморг на очах у родичів. Фото: vn.npu.gov.ua

У Гайсині на Вінниччині 45-річний чоловік кидався з ножем на рідних і погрожував самогубством.

Люди викликали правоохоронців. Начальник сектора реагування патрульної поліції Юрій Поляруш і поліцейський Олег Бащенко встигли врятувати самогубця, який заліз у зашморг на очах у родичів. Про це повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 20-річна самогубця залізла в зашморг з донькою на руках

"45-річний чоловік погрожував родичам ножем і висловлював намір скоїти самогубство. Він стояв на собачій будці з мотузкою на шиї і намагався повіситися. Правоохоронці пробували говорити з ним, але він на контакт не йшов. Коли чоловік повис у зашморгу, поліцейські підхопили його, щоб родичі змогли перерізати мотузку", - сказано в повідомленні .

Згодом правоохоронці відвезли чоловіка до лікарні, щоб переконатися, що з ним усе гаразд.

У Харкові поліцейські врятували чоловіка в інвалідному візку від спроби самогубства. Але під час перемовин правопорушник почав стрілянину зі стартового пістолета в бік правоохоронців. В результаті один поліцейський отримав опік руки.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік кидався з ножем на рідних і повісився в них на очах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі