неділя, 03 січня 2021 13:18

Чоловік із німотою провалився під лід й не зміг покликати на допомогу

Чоловік із німотою провалився під лід й не зміг покликати на допомогу
У Запорізькій області врятували 55-річного чоловіка, який провалився під лід на ставку. Фото: zp.dsns.gov.ua

У селищі Чернігівка Запорізької області врятували 55-річного чоловіка, який провалився під лід на ставку.

Через німоту він не міг покликати на допомогу, повідомили у пресслужбі ДСНС області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Двоє військових втопилися під час риболовлі

"Подія сталася на території центрального ставка у селищі. На відстані близько 40 м від берега рибалив 55-річний чоловік. Через тонку кригу, товща якої подекуди сягала 2 см, рибалка провалився під лід. Самотужки чоловікові вдалося вибратися на поверхню вцілілої криги, але ситуація ускладнювалась тим, що він не міг покликати на допомогу. Виявилося, що чоловік має вади мови. Завдяки небайдужості свідків, які помітили з берега людину і викликали Службу порятунку, вдалося врятувати рибалці життя", - розповіли рятувальники.

Співробітники ДСНС витягли чоловіка за допомогою рятувальної мотузки та драбини. Після цього його на оперативному автомобілі доправили до лікарні.

У селищі Софіївка на Дніпропетровщині 64-річний рибалка потрапив у багнюку і не міг самостійно вибратися. Чоловік просидів там кілька годин, доки його не витягли рятувальники.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік із німотою провалився під лід й не зміг покликати на допомогу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі