понеділок, 20 березня 2017 16:45

Чоловік із гранатою пограбував на кредитні кіоски

Чоловік із гранатою пограбував на кредитні кіоски
dp.npu.gov.ua

У Дніпрі за один день грабіжник із гранатою пограбував два кредитних кіоски. Сталося це 18 березня, на вулицях Інженерній та Панікахи.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції області.

"Чоловік із гранатою РГД-5 в руці підходив до менеджера. Погрожував підірвати приміщення швидких кредитів, якщо касир не віддасть усю касу. За цією схемою грабіжник діяв і в інших областях України. Поліція нарахувала ще 9 аналогічних пограбувань. Нині злочинця розшукують. На вигляд йому 35 років. Був одягнений у чорне. Розмовляє російською. Їздить у громадському транспорті. Чоловік "працював" у Київській, Чернігівській, Харківській областях. Загалом 11 випадків. Нападає ввечері", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У столиці новий вид шахрайства: вимагають решту із 500 грн

Поліція звертається до всіх, кому що-небудь відомо про місцезнаходження небезпечного розбійника. Повідомити можна за телефонами 102 або 756 50 01.

"Чоловік може бути озброєним. Тому не намагайтеся затримати його самостійно", - говорять у поліції.

Київські правоохоронці розшукують серійного грабіжника банків. За інформацію поліція оголосила винагороду - 100 тис. грн. Зловмисник "обчистив" вже більше 10 банків, починаючи з 2007 року. Грабує там, де немає охорони. Після кожного пограбування грабіжник залишав шоколадку або цукерку. У поліції це називають його "фірмовим почерком.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік із гранатою пограбував на кредитні кіоски». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі