пʼятниця, 11 січня 2019 15:17

Чоловік грабував перехожих із іграшковим пістолетом

Чоловік грабував перехожих із іграшковим пістолетом
У Київської області хлопець грабував людей з іграшковим пістолетом. Фото: poglyad.tv

У парку селища Іванків Київської області 21-річний хлопець вистежував жертв у темний час доби і грабував, погрожуючи іграшковим пістолетом.

Про крадіжки повідомила жителька. Вона звернулася до поліцію через те, що на неї зі зброєю напав невідомий чоловік у медичній масці та намагався пограбувати. Дівчині пощастило: з собою вона не брала нічого цінного, тому красти було нічого і нападник втік із порожніми руками, повідомляє прес-служба поліції області.

Пізніше з'ясувалося, що зловмисником виявився місцевий хлопець, який вчинив аналогічний злочин напередодні Нового року. Тоді йому вдалося викрасти у жінки мобільний телефон. Що зброя у злодія була іграшковою, жертви навіть не підозрювали, оскільки все відбувалося ближче до ночі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зловмисники нахабно пограбували клуб

Проти порушника відкрили кримінальне провадження за розбійний напад. Вирішується питання щодо запобіжного заходу.

У Києві пограбували квартиру позафракційного народного депутата Віктора Кривенка. Про це розповів сам політик у Facebook, опублікувавши відповідне фото. На знімку можна побачити наслідки пошуку цінностей зловмисниками.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік грабував перехожих із іграшковим пістолетом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі