вівторок, 01 грудня 2020 15:05

Чоловік через ревнощі зарізав дружину і намагався скоїти самогубство
4

На Тернопільщині у Борщівському районі сварка між подружжям закінчилась трагедією.

Чоловік приревнував дружину і зарізав її ножем. Після цього намагався скоїти самогубство, повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Різав горло та живіт: батько вбив 3-річну доньку

Чоловік приревнував свою дружину і зарізав її ножем. Після цього намагався скоїти самогубство
Фото: tp.npu.gov.ua
Тіло потерпілої в будинку знайшов син
Жінка померла від крововтрати ще до приїзду медиків
Тіло потерпілої в будинку знайшов син

"Нещастя трапилося 27 листопада близько 14:00. За попередньою інформацією, сварка між чоловіком та жінкою виникла через ревнощі. Під час конфлікту чоловік схопив ніж та завдав ним 2 удари дружині в руки та обличчя. Після цього спробував вкоротити собі віку, перерізавши горло. Проте рана виявилася не смертельною, і нападник залишив помешкання", - сказано в повідомленні.

Тіло 43-річної потерпілої в будинку знайшов син. Він викликав поліцію і "швидку". Жінка померла від крововтрати ще до приїзду медиків.

47-річного нападника затримали. Він у скоєному зізнався. Незабаром йому оберуть міру покарання.

У Кривому Розі на Дніпропетровщині знайшли вбитою 74-річну жінку. Тіло у власному будинку виявив її чоловік 30 листопада. Експерти нарахували на тілі жертви щонайменше 32 колото-різані рани грудної клітки. Підозрюваного затримали на Харківщині. Ним виявився 43-річний колишній співмешканець невістки загиблої.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік через ревнощі зарізав дружину і намагався скоїти самогубство». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі