пʼятниця, 18 лютого 2011 10:41

Чижмарю кислотою могла помститись колишня коханка

Чижмарю кислотою могла помститись колишня коханка

Невідомі, які облили кислотою заступника голови Київської ОДА Юрія Чижмаря, могли зробити це через коханку чиновника. Про це розповіли у оточенні Чижмаря.

Як відомо, 16 лютого Чижмарь повертався з магазину додому. У дворі будинку до нього підійшов невідомий чоловік віком 25-30 років і зростом приблизно 180 см та вилив в обличчя невідому рідину. Чиновник був госпіталізований з опіками 2-3 ступеня. Міліція розглядає як одну з пріоритетних версій причин нападу на заступника голови Київської облдержадміністрації Юрія Чижмаря побутові та особисті відносини.

Слідство з'ясувало, що того дня у себе вдома Чижмарь зустрічався зі своєю знайомою, 26-річною Олександрою Пап, пише "Сегодня". О 23.15 він вийшов разом з нею, проводив дівчину до припаркованого біля будинку автомобіля і відправився до супермаркету.

Коли Чижмарь повертався з покупками, у дворі до нього підійшов невідомий чоловік 25-30 років і хлюпнув в обличчя кислоту. Після чого зловмисник перестрибнув через паркан і зник між будинками.

За словами лікарів, обидва ока Чижмаря були вражені кислотою і сильно затекли. Крім цього, все обличчя, шия і вуха були в пухирях. Всю ніч чиновнику обмивали рани, але, як кажуть лікарі, ще є ризик, що він може осліпнути. Учора Чижмарь вже міг говорити, однак не висловив ніяких припущень, хто міг це зробити.

Як розповіло джерело в міліції, незважаючи на те що у Чижмаря відносини з Олександрою Пап, чиновник знаходиться в офіційному шлюбі з Катериною Юріївною. Проте, вже 5 років Чижмарь з нею не живе - їх зв'язує лише бізнес. Але раніше, за словами джерела в ОДА, чиновник зустрічався з якоюсь Тетяною, і є припущення, що саме вона так хотіла помститися за зраду з Олександрою.

Як повідомляється, Олександру та Катерину бачили у лікарні, вони вели себе цілком дружньо по відношенню один до одного. У реанімацію пускали тільки дружину, але та постійно виходила і розповідала Олександрі, як йдуть справи.

"Його облити взагалі могла ця жінка, просто переодягнулася в чоловіка. Це точно "бабські розбірки", - обговорювали між собою Катерина Юріївна і Олександра.

Офіційно спілкуватися з пресою жінки не захотіли.

У ОДА розповіли також, що Чижмарь займається громадськими організаціями та рішенням корпоративних суперечок, але дуже навряд чи його хотіли вбити через професійної діяльності.

"Не було нічого такого, мабуть, тут дійсно щось особисте", - зазначило джерело у ОДА.

Нагадаємо, у середу дного із заступників голови Київської обласної державної адміністрації (ОДА) Юрія Чижмаря невідомий облив сірчаною кислотою. Потерпілий отримав опіки другого-третього ступеня.

Зараз ви читаєте новину «Чижмарю кислотою могла помститись колишня коханка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі