понеділок, 14 червня 2021 10:10

Цинічне вбивство каченят на дорозі пов'язують з Подкопаєвою. Що каже гімнастка

Цинічне вбивство каченят на дорозі пов'язують з Подкопаєвою. Що каже гімнастка
У Лілії Подкопаєвої інша марка машини - Lexus. Саме на цей позашляховик і зареєстровані номери АА9669СС. Фото: instagram.com/podkopayeva_official/

Номерний знак на позашляховику, який розчавив каченят, належить українській гімнастці та Олімпійській чемпіонці Лілії Подкопаєвій.

"11 червня в мережі було розміщено відео, на якому авто, начебто з номерним знаком АА9669СС, цинічно переїхало маленьких каченят. Номерний знак АА9669СС дійсно належить мені та зареєстрований на автомобіль Lexus. Ні я, ні члени моєї родини стосунку до цього інциденту не мають. Ми перебуваємо в США, де мої діти закінчують навчальний рік", – написала гімнастка в Instagram.

Спортсменка додала, що не розуміє, як номерний знак з її Lexus опинився на автомобілі Mercedes.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фотограф "спіймав" рогатого красеня в Чорнобилі

"Яким чином мій номерний знак потрапив до зловмисників і використовується автомобілем Mercedes, мені не зрозуміло. З цього приводу я звертатимусь до Національної поліції. Мої юристи вивчають це питання", - заявила Подкопаєва.

У дописі вона засудила дії водія, що був за кермом Mercedess. Обіцяє, що докладе максимум зусиль, щоб встановити його особу.

"Закликаю громадськість мені в цьому допомогти", - резюмувала Подкопаєва.

У Києві водій джипа наїхав на каченят, які переходили дорогу. Відео поширили в мережі 11 червня. На кадрах видно, як качка з малюками здолали вже більшу частину дороги. Водії пропускали їх, а Mercedes спочатку пригальмував, але не зупинився та наїхав на каченят. Інші водії сигналили шкуродеру, він не відреагував.

Зараз ви читаєте новину «Цинічне вбивство каченят на дорозі пов'язують з Подкопаєвою. Що каже гімнастка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі