четвер, 12 липня 2007 13:28

Четверо сиріт з Дніпропетровська вчинили суїцид – двоє загинули

У період з 22-го по 27 травня четверо учнів Дніпропетровського навчально-виробничого центру N2 (ДУВЦ N2) вчинили суїцид.

Начальник управління освіти Дніпропетровської облдержадміністрації Віктор Сиченко розповів, що 22 травня 19-річний хлопець повісився в будинку своїх родичів, 24 травня в стінах УВЦ N2 розітнула собі вени 18-річна учениця. Дівчинку вдалося врятувати і зараз її життю нічого не загрожує.

25 травня в стінах цього ж закладу повісився 18-річний хлопець, 27 травня ще один учень такого ж віку викинувся з вікна 5 поверху і зараз із серйозними травмами знаходиться в нейрохірургічному відділенні обласної лікарні.

Усі ці діти є сиротами.

За словами Сиченко, директор УВЦ N2 ретельно приховував інформацію про ситуацію, яка склалася в учбовому закладі. Обласне управління освіти звернулося до Міністерства освіти і науки України з клопотанням про усунення з посади директора УВЦ N2, оскільки саме Міносвіти призначало і укладало договір з керівником цього навчального закладу, пише Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Четверо сиріт з Дніпропетровська вчинили суїцид – двоє загинули». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі