субота, 30 червня 2007 13:56

Черновецький: кияни постраждали від корумпованої політики Омельченка

Мер Києва Леонід Черновецький просить Президента Віктора Ющенка звільнити з посади голови Дніпровської районної державної адміністрації міста Києва Олександра Сотникова. Про це сказано в зверненні Черновецького до киян.

Черновецький обурений ситуацією навколо будівництва на вулиці Березняківській, 12.

Мер заявляє, що в цьому випадку кияни постраждали від корумпованої політики попереднього мера Олександра Омельченка.

"У виділенні земельної ділянки під забудову винна зграя ділків пана Омельченка, яка абсолютно ігнорувала інтереси киян при виділенні ділянок під забудову", - сказано у зверненні.

Мер заявляє, що дозвіл на будівництво на вулиці Березняківській видала сесія Київської ради попереднього скликання в травні 2003 року й всі дозволи на будівництво фірма "Кроун" одержала.

Але, зі слів Черновецького, з вини Сотникова громадські слухання в цьому мікрорайоні не проводилися.

"Це не перший випадок неповаги пана Сотникова до жителів Дніпровського району, адже він постійно не зважає на думку тих, на чиє благо необхідно працювати. Із цього приводу я недавно направив лист-звернення до Президента України Віктора Ющенка з проханням звільнити Олександра Сотникова...і залучити його до дисциплінарної відповідальності", - сказано в зверненні.

Черновецький також незадоволений тим, що на проблемах киян деякі політики роблять провокації.

Таким політикам мер прогнозує політичне забуття, а в деяких випадках - кримінальну відповідальність.

"Голослівна й безпідставна заява Юлії Тимошенко про причетність моєї команди до будівництва на вулиці Березняківській, 12 суперечить здоровому глузду, елементарному логічному мисленню й не має ніяких підстав", - сказано в зверненні.

Черновецький наполягає на тому, що протягом його роботи на посаді мера вперше було скасовано велику кількість корумпованих рішень команди Омельченка.

Також Черновецький обіцяє й надалі працювати в інтересах киян.

Блок Юлії Тимошенко закликає депутатів Київської міської ради відправити у відставку мера Києва Леоніда Черновецького.

Лідер блоку свого імені Юлія Тимошенко заявляла про побиття забудовниками киян, які протестували проти будівництва на вулиці Березняківській, передають Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Черновецький: кияни постраждали від корумпованої політики Омельченка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі