четвер, 15 серпня 2013 17:32

Через впущений з рук мобільний в ДТП травмувалася ціла родина

В середу 14 серпня поблизу села Привільне Дубенського району Рівненської області зіштовхнулися два легковики. Водій "Мерседес-Бенц С 500-С" не справився з керуванням і наїхав на старий "москвич" – в результаті четверо людей опинилися в лікарні з травмами, а автівка стала купою металобрухту.

Пригода сталася на міжнародній трасі Київ-Чоп близько 11.40. За кермом іномарки сидів 44-річний Михайло з Тернопільської області, який рухався у напрямку Львова. За попередньою інформацією, у чоловіка упав мобільний телефон і він на мить нахилився, щоб його підняти – цю версію ще перевіряють.

Водій втратив контроль і наїхав на автомобіль "АЗЛК 2140", який рухався попереду нього. Від несподіваного удару червоний "москвич" відлетів у канаву на узбіччі та застряг у кущах. Корпус автівки зім'яло, а уламки розлетілися навколо.

"Москвичем" керував 29-річний Анатолій, мешканець Дубенщини. Пасажирами були його дружина, двоє дітей та ще один селянин. Пасажирів забрала до районної лікарні карета "швидкої допомоги".

"25-річна Наталія госпіталізована до реанімації – у неї закрита черепно-мозкова травма, струс мозку та рвані рани м'яких тканин голови. Діти 7-річний Денис та однорічна Марія дістали схожі травми. А 44-річний пасажир Віктор поранив ще й праву руку", - розповідають у прес-службі обласного відділу ДАІ.

Обидва водії у зіткненні не постраждали.

Зараз ви читаєте новину «Через впущений з рук мобільний в ДТП травмувалася ціла родина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі