четвер, 22 березня 2012 16:15

Спецтема: Зґвалтування та вбивство Оксани Макар

Через Оксану Макар в міліції та прокуратурі почалися звільнення

Через Оксану Макар в міліції та прокуратурі почалися звільнення

Сьогодні в Генпрокуратурі відбулося спільне засідання колегій ГПУ та МВС України. На ньому пройшов розбір польотів, пов'язаних з розкриттям злочину щодо Оксани Макар, що стала жертвою миколаївських ґвалтівників, пише Сегодня.

Як зазначив генпрокурор Віктор Пшонка, при розслідуванні допущено цілий ряд порушень, що затьмарило факт його оперативного розкриття.

"Дефіцит своєчасної повної інформації від правоохоронців, - сказав прокурор, - викликав негативний резонанс у суспільстві".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Подруга Оксани Макар вірить, що та могла спровокувати хлопців

Рішенням колегії до відповідальності притягнуто дев'ять керівників підрозділів органів внутрішніх справ Миколаївської області, а також кілька працівників прокуратури.

Зокрема, звільнений заступник начальника Слідчого управління і начальник відділу з розслідування злочинів проти життя та здоров'я особи УМВС України в Миколаївській області. Звільнений з посади також начальник слідчого відділу Центрального райвідділу міліції, прокурор цього ж району та його заступник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Миколаївські правозахисники вимагають покарати тих, хто звільнив гвалтівників Оксани Макар

Ряд керівників отримали догани та стягнення. Пшонка також заявив, що вимагатиме суворого дотримання законності, об'єктивного розслідування справи Оксани Макар та покарання винних.

Зараз ви читаєте новину «Через Оксану Макар в міліції та прокуратурі почалися звільнення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

28

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі